Mă uitam cu nemărginit dezgust la chestia asta pusă de Lugera. Deci stai, cum vor ei să îi ajute pe ucrainienii care s-au refugiat ieri în românia? Oferindu-le consultanță pe CV și informații despre piața muncii?

Câtă răceală să ai în inimă încât să încerci să îți faci reclamă pe spatele unor oameni care tocmai au pierdut totul? Câtă lipsă de umanitate? Desigur, nici nu luăm în calcul că oamenii aceia nu fac parte din UE, nu au drept de muncă în românia, nu se pot angaja cu forme legale nicăieri, ceea ce oamenii de la Lugera știu foarte bine, dar momentul era propice și nu putea fi ratat, nu?

Mai erau unii ieri cu Da, este război, așa că vă invit să completați acest survey, o gagică coaci scria despre cum clienta ei la coacing, direct din Kiev, nici nu a vrut să audă de amânat ședința de coaci, pentru că doar așa vede scânteia luminiței de la capătul tunelului, plus Buhnici, plus, plus, plus.

Oamenilor care scrieți rahaturile astea, voi chiar credeți că nu vă vedem, că oamenii nu știu și nu simt ce râme sunteți? Când vi se va face puțină rușine?

Later updates: O sa mai pun aici azi, daca mai gasesc pituratori de genul acesta, nu are sens sa fac postari separate, asa ca urmariti postarea.
Avem si prostitutie:

Deseuri organice

Adela Popescu la pieptanat

Mai da-i in morții lor de copii, bătrâni si bolnavi, pisicile si cainii conteaza. Sau cum sa cauti voturi ca moldovean.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.