Azi avem, ca subiect de weekend, femeile care nu au trăsăturile corporale conforme cu standardele de simetrie ideală ale vremurilor în care sunt analizate. Și anume, femeile urâte. Știu, orice femeie are o frumusețe a ei, pe care doar trebuie să ai răbdare să o descoperi și e posibil ca, astfel, să te îndrăgostești de ea și să o vezi cea mai frumoasă din lume. Dar când mergi pe stradă, nu întorci capul după acest gen de standarde, ci după altele, ușor lubrice.

Știu că printre noi avem oameni care au călătorit la greu, nu ca mine, doar prin Europa și Sankt Petersbug (nu poți spune Rusia, când ai văzut un singur oraș, și ăla din fuga taxiului țepar). Sunt câțiva navigatori care, cel mai probabil au rupt mări și oceane. Așa că le-am fi recunoscători dacă ne-ar spune unde au văzut cele mai urâte femei, ca grup social.

Încep eu. Cele mai urâte femei din Europa le găsești în Germania. Efectiv nu există nemțoaică frumoasă, dacă vezi o femeie frumoasă pe stradă, poți fi sigur că este străină, probabil est-europeană. Chiar și nemții realizează asta, e o bătaie reală pe femeile expat din România, care sunt tinere, frumoase, cu studii și joburi bune și SUNT FRUMOASE.

Nu, nu sunt de părere că româncele sunt cele mai frumoase femei. Cine spune asta, nu a mers pe stradă prin vreun oraș rusesc. Sau nu au fost prin Belgrad, să se îmbolnăvească de inimă. Și la femei suntem mediocri, ca și la dimensiune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.