Mă uitam la filmulețul ăsta megahaios, cu un domn muci de beat care își împarte dreptatea (în paranteză fie spus, sunt de părere că, sub influența alcoolului, oamenii își arată adevăratul caracter) și am realizat că tot filmul este o demonstrație simplă a motivului pentru care polițiștii români sunt niște găinari și nu îi respectă nimeni.

Uitați-vă de la momentul în care grăsunelul îl lovește pe reporter. Care ar fi trebuit să fie reacția polițistului, plătit să îi apere și să îi protejeze pe cetățeni? Grasul pus jos și încătușat, nu? Siguranță și protecție, nu?

Ce face, de fapt, polițistul? Se împinge cu el cum făceam noi când ne băteam în generală. Ce faci, bă, unde te crezi? Ești smecher, a, ești șmecher? Fix, dar fix așa. Și încheie exact la fel ca noi, lasă că vezi tu acuma ce pățești, lasă că vezi! Fix ca un mic golan de cartier, care nu are la dispoziție niciun instrument de coerciție, doar gura mare.

Uite de aia nu îi respectă nimeni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.