De fiecare dată când trecem prin perioade grele, mă minunez și mulțumesc domnului că avem noroc că există acești politicieni înțelepți care ne conduc și, în măreția lor, pot lua cele mai bune și mai înțelepte decizii pentru țară. Domnul deputat AUR Ciprian Ciubuc este unul din cei care avem norocul de a ne conduce, în aceste vremuri.

Aș avea, totuși, niște întrebări.
– De ce pregătire de 6 luni doar pentru bărbații fără studii? Familiile lor mănâncă mai puțin, nevoile lor sunt mai simple, contribuția lor la societate e mai mică?
– Unde îi convocăm, mobilizăm și antrenăm pe toți rezerviștii ăștia? Cu cine, cu ce îi îmbrăcăm, cu ce îi hrănim, cu ce îi antrenăm, unde îi cazăm, unde îi antrenăm? Ce facem cu restul țării, o punem pe pauză până se termină antrenamentele?
– Un tanc rusesc T14 are aproape 9 metri. În plus, orice armată are forțe de geniu pentru care acoperirea unei gropi de 8 metri este un fleac de 5 minute. Se așteaptă domnul deputat AUR să fim atacați cu șarje de cavalerie?
– Care drumuri, ca sunt două șosele mizerabile? Există și explozibil de auto nedistrugere? Sau auto construire?

Dacă mai aveți și voi, simteți-vă libere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.