Citeam ieri o declarație a ministrului apărării, care o fi politrucul ăla acum, în care spunea că desigur că nu facem armata obligatorie, pentru că nu avem bani încă, dar vom avea un sistem de voluntariat pe termen scurt pentru ambele sexe.

Dacă citiți cu atenție și luați în calcul că estul europei e un butoi cu pulbere, iar US tocmai stă să ne mai vândă o dată rușilor, cred că, după plecarea guvernării USL și apariția unora mai nepuși doar pe furt, e foarte posibil să realizeze că avem nevoie de o armată mai mare, mai puternică și mai dotată. Poate cineva va înțelege că, până nu ajungem Israelul estului, nu avem nicio șansă în fața nimănui.
(Pentru specialiștii care sunt hurr durr nu ai nevoie de soldați, rachete, drone hurr durr, să se gândească ce victorie a repurtat US în Afghanistan sau Siria, cu rachete și drone. În război real, ai nevoie de soldați pentru a securiza teritoriul, de aia masează Putin sute de mii de oameni la granița cu Ucraina și nu baterii de katiușe)

Anyway, de fapt, ce părere aveți despre armata obligatorie și cum o vedeți introdusă în planurile voastre? Rețineți că, dacă SRI a început să fluture subiectul în piață, înseamnă că la următoarea modificare a constituției, care e acușica, întrebarea va fi introdusă printre celelalte de pe listă.

Eu, care am băiat și care am făcut și armata, dacă se introduce așa ceva, mi-am luat copilul și am spus la revedere plaiurilor mioritice. Să fie patrioți băieții cu Dacia, tunelurile, vaxin și restul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.