Un judecător australian, pe baza unei chichițe legislative, a decis că Novax e în drepturile sale în Australia și că autoritățile nu au fost suficient de clare în expunerea obligațiilor sale, iar omul a venit în Australia de bună credință.

Discutabil, desigur, dar doar pentru noi, chibiții de pe margine. Pentru autorități, această decizie ar trebui să fie obligatorie și nediscutabilă, puterea judecătorească, deși acționează pe baza legislației create de politic, este superioară puterii politice. Doar că nu.

Practic, indiferent ce ar face, Novax nu are bască, prin urmare trebuie să fie ars.
Nu, nu ar trebui să vă bucurați de asta doar pentru că coincide cu sentimentele voastre împotriva antivaxerilor. Este un abuz de putere evident și asta ar trebui să vă pună pe gânduri.

Pentru că dacă asta i se întâmplă unuia care are foarte mulți bani și susținere internațională, gândiți-vă ce ați reprezenta voi în asemenea situație și cât de tare v-ar sări pe cap micuții reprezentanți statali.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.