Știu, știu, de fapt ați petrecut hard rău de tot, ați rupt tot, șampania curgea valuri, femeile la fel și tot tacâmul.

Anyway, noi am petrecut puternic până la 10, când am pus copilul la somn, pentru că na, așa e când ai copil de 2 ani, îl cam doare în cur de party all night long, el vrea să doarmă și aia e.

După care ne-am cuibărit pe canapea, am ronțăit chestii (am făcut fix degeaba mâncărurile tradițional românești, abia ne-am atins de ele și le-am aruncat la coș pe 2 ianuarie, dimineața)

Ca program distractiv am ales, ca și anul trecut, să ne uităm la stand-up pe youtube cu Micuțu, singurul care mai mișcă ceva în domeniul ăsta, ceilalți fiind mai plictisitori decât discursul tovarășului secretar general Klaus Johannis de revelion. La televizor e imposibil să te uiți, programele de revelion au decăzut într-un mod îngrozitor, deja e la nivel jalnic ce se întâmplă cu manele, vedeți, vedete și parașute.

După care am adormit și cam aia a fost. Pe 2, când m-am trezit, nevastă-mea deja dusese bradul în beci, festivitățile se terminaseră.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.