Înțeleg că niște cercetători au ajuns la concluzia că, din cauza rețelelor sociale și a jocurilor video, oamenii fac mai puțin sex. Bănuiesc că sunt aceiași cercetători care au ajuns la concluzia că jocurile video sunt cauza violențelor și school shootingurilor din state, așa că să interzicem jocurile video, nu accesul la arme.

Acum, sincer să fiu, mie rețelele sociale, când au apărut, și anume mIRC, mi-au deschis orizonturi complet noi și mi-au îmbunătățit viața sexuală, în unele cazuri și cu 100%. Adică eram angajat, munceam de la 7 dimineața până pe la 22, unde, când, cum să fac rost de cărniță proaspătă? Când mă duceam să îmi iau o șaorma la 12 noaptea, că crăpam de foame? Pe când, așa, cu mIRC, mai făceam un excel, mai mă jucam o trivie să vadă lumea ce deștept și citit sunt și uite-așa agățam sapiosexuale pe care le plimbam cu Damasul meu până la locul sacrificiului, de preferință Hello Hotel de la gară.

Cât despre jocurile video, mă gândesc că cei care preferă jocurile video oricum nu ar fi făcut sex. Îi vezi pe reddit și 9gag plângându-se de sentimentele lor curate și cum femeile îi resping pentru că sunt urâți. Ce să zic, sunt de părere că nu există bărbat urât, ci doar un tip care nu are simțul umorului suficient de dezvoltat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.