Am avut și eu perioada mea de Formula 1. Dar vârful a fost atins într-o zonă de personaje de care mulți din fanii de azi nici măcar nu au auzit. Nigel Mansell, Mika Hakkinen, David Coulthard, mai târziu Rubens Barrichello, acestea sunt numele cu adevărat mari din F1. Pe vremea când contau motoarele și piloții, nu reîncărcarea electrică și depășirile doar la schimbările de pneuri.

Între timp, au ucis F1 cu reguli și regulamente, au nivelat-o la nivel de reguli, propulsie și de valoare umană încât niciunul din piloți nu a meritat menționat, așa încât pur și simplu m-au pierdut pe drum, de la căutat variante de a vedea inclusiv încălzire și calificări, am ajuns să uit și că există chestia asta.

Ieri a fost unul din momentele alea de nebunie în F1, când, în pofida tuturor calculelor, outsiderul i-a dat praf de mers favoritului tuturor, gleznuțe goale Hamilton și a devenit campion.
Iată, se poate. O ediție care s-a decis în ultima tură, ultima turnantă, ultimul viraj, ultima fluturare de steag.
Așa se face.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.