Mă gândeam la subiectul coșurilor cadou de dimineață, în timp ce îmi povestea un vag amic despre ziua de naștere a lui fiu-su, chestii de alea de la grădiniță, cu toată clasa cântat la mulți ani, copii cu ochii goi care abia așteaptă să se termine behăiala aia ca să ajungă la dulciuri sau tort. Ați remarcat că e o perioadă îngrozitoare pentru cantitatea de zahăr din sângele copiilor? Zilele de naștere se succed una după cealaltă, semn că iubirea a fost mai intensă la începutul primăverii decât în orice alt anotimp.

Anyway, cu viața de adult e mult mai simplu. Zile de naștere, sărbători legale, crăciun, revelion, pentru orice chestie de asta, scapi lejer cu un frumos coș cadou (asta, desigur, dacă nu se gândește HR-ul că ar trebui să puneți bani în fiecare zi pentru un gest frumos, tort plus niște produse cosmetice cumpărate de colega de la conta).

În plus, mai sunt și tematice. Îți place de domnișoara de la marketing, îi iei un coș cadou elegant Black Forum, cu niște Johnnye Walker Black Label, pentru frig și panettone cu trufe și ciocolată pentru dulce.

Dacă trebuie să iei pentru colega de birou, femeie experimentată, copil și familie, căreia vrei să îi arăți respectul, dai un coș cadou Good Taste, vinul bun, pralinele și trufele au întotdeauna un efect bun la femeile cu gust.

Asti Martini Simphony îl văd ca pe un cadou generalist, pentru colegi sau subalterni, cu o ușoară urmă de eleganță, o aromă de italia, o cafea bună și bomboane belgiane, acompaniate de ciocolata Merci, gen Mulțumesc, get it?

La final, vine coșul cadou pentru șefi și parteneri de afaceri. Exclusive Taste este cu adevărat exclusiv, Moet & Chandon Imperial, Glenffidich de 15 ani, Davidoff, Truffettes de France, totul emană bun gust și transmite o notă de respect și admirație pentru cineva prețios ție.

Desigur, dacă faceți parte din acei norocoși pentru care banii sunt doar o altă denumire, există și coșul cadou Blue Cristal. cu șampanie Louis Roederer Cristal în cutie elegantă cadou, Classic Truffles Pergale, French Receipe și ceas metalic Premium Richard Around the World Tea. Asta e, unii dintre noi sunt mai norocoși decât alții, nu?

Oricum ar fi, vin sărbătorile, mai sunt 29 de zile până la Crăciun, iar banii sunt doar un mijloc, nu un scop. Faceți-i pe cei din jur fericiți, e cel mai important lucru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.