Mi s-a părut tragicomic numărul de oameni iritat de faptul că Popescu Piedone și-a tras-o consilier de imagine pe doamna Oana Zăvoranu, fostă Pepe, fostă puncte puncte. Cumva, nevoia de a avea un inamic public ne duce întotdeauna spre anatemizarea femeii, cea care este vinovată de toate. Desigur, uităm că Oana Zăvoranu, nefiind vreun talent în vreun domeniu, a reușit să își construiască o carieră în showbiz pe spatele și alte organe proprii, nefiind fiul nimănui, cum e domnul Andrei Baciu, secretarul de stat în chiloți de la ministerul sănătății.

Problema acestor iritați este că uită unde este, de fapt, problema. Uită că Popescu Piedone, condamnat deja în dosarul colectiv (nu va mai fi, judecătorii au renunțat la sintagma grav, deci o să fie bine), a participat la alegeri sub sloganul Ai grijă să nu te arzi la vot. Nu-i așa că sună minunat pentru cineva condamnat pentru moartea în incendiu a atâtor oameni?

Iar votanții l-au ales. Nu contează ce a făcut sau cine este. Important e că băncuțe și chestii, declarații sforăitoare și furt.

Așa că nu mai blamați pe cei care nu au decât vina de a exista acolo. Blamați-i pe cei care i-au așezat în acele funcții cu foarte bună știință.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.