Vai, dar cum, au fost prinși cu șomâldoaca? Incredibil așa ceva, cine s-ar fi așteptat. Dar nu asta e cea mai haioasă chestie de aici, ci declarația dată de Altex, iar eu îmi pun un organ, ceva, la bătaie, că e dată de domnul Ostahie.

Reprezentanții Altex au afirmat, cu ocazia discuțiilor pe acestă temă, că ei „nu pot fi corecți într-o piață în care nimeni nu e.”

Culmea e că au dreptate și e valabil nu doar pe românia. Anul trecut am supravegheat amazonul de germania pe niște capete de produs destul de scumpicele. Cu vreo 10 zile, cred, înainte de BF, le-au săltat prețul, după care le-au ieftinit la loc, același preț, iar de BF aveau exact prețul de până atunci, dar cu reducerea uriașă de la prețul de raft.

Am zis-o de multe ori, nu ANPC poate rezolva problema asta de la sine, ar însemna ca, de fiecare dată când emag anunță blackfridayul, să înceapă să controleze toate magazinele românești, lucru imposibil. Cumpărătorii atenți rezolvă problema asta, notând prețuri cu minim 30 de zile înainte și, depinde de cum au chef, reclamații la ANPC, pentru că chestia asta cu prețul intră la categoria înșelăciune, nu mai sunt simple contravenții, sau evitând să cumpere de Black Friday.

Voi v-ați pregătit de BFul ăsta?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.