Citeam alaltăieri la Sabina pe fb ceva de genul că Nu v-am uitat. Bullshit, toți i-am uitat. Sau nu la noi au murit arși de vii în spitale, unii chiar săptămâna trecută? Sau nu la noi încă nu există camere pentru marii arși, camera hiperbarică de la Floreasca nefiind nici acum funcțională, la 6 ani după ce au minți că e gata, ca să nu trimită din morții vii afară, ca să își salveze Bănicioiu reputația. Sau nu e Piedone, condamnat în dosarul colectiv, primarul sectorului 4?

Anyway, nu despre asta voiam să vorbesc, mi-e lehamite și chiar nu mă mai interesează subiectele astea. Voiam să vorbesc despre CÂT DE PROST este Floriiiiiiiin Cîțu.

Care Florin Cîțu, în niciun an, până acum, nu a scris ceva despre colectiv, nu a aprins lumânări și restul de mucoze aruncate în piață de gunoaiele astea politice. Dar mai mult, aflăm că el, de fapt, a fost acolo, ca un fel de Panduțu fără steag, salvând în stânga și în dreapta.

Doar că asta de mai sus scria el, pe facebook, când s-a întâmplat evenimentul. Pur și simplu e evident că nu era nici măcar în țară, la fel ca un internaut celebru care o ardea prin Maldive, dar îndemna să iasă lumea în stradă. E atât de prostălău încât nu realizează că, fiind persoană publică, va dura până când vreun jurnalist o să îi caute programul de acum 6 ani și pe unde o ardea elegant.

Desigur, va spune că a fost în cuget și simțiri și oricum nimănui nu îi pasă, cel ce îl votează îl vor vota oricum, cel ce îl disprețuiesc vor continua să o facă. Doar că e haios, cât de prost poate fi omulețul ăsta care este cel mai puternic om din stat, în acest moment.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.