Am realizat că mi-era dor de bunul meu prieten Tudoran, care între timp are burtă, plete de Iisus, barbă de Iisus și face vin.
Anyway, pe lângă faza aia funny că nu mai au voie în centrele comerciale fără certificat verde, zic că de azi să vă așteptați la o chestie interesantă.

Dacă legea se aplică în toată plenitudinea sa, înseamnă că cei care lucrează în curierat/LIVRĂRI și nu sunt vaccinați (ȘI SUNT O GRĂMADĂ) nu vor mai avea acces în niciun centru comercial, gen Carrefour sau restaurante de interior. No Zertifikat, no service, nu? Și ar fi și foarte corect, oamenii ăia fac legătura indirectă între oameni care, altfel, nu ar avea cum să se întâlească vreodată.

Mă uitam cu infinită plăcere, ieri, la oamenii care au venit să îmi monteze niște mobilă, râdeau de unul dintre ei, care își făcuse boosterul și nu se simțea chiar ninja, în același timp calculând cât mai au să își facă și ei vaccinul. Oameni simpli, fără pretenții, dar care au înțeles mai devreme și mai complet tot ce se întâmplă în lume decât oameni de la care aveam pretenții, la un moment dat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.