Turismul din Vama Veche şi 2 Mai generează oficial doar 12 mil. lei, cât face un chioşc din Capitală. În plin sezon, în Vamă sunt doar 70 de turişti pe zi. ANAF doarme
De aici.

Știți cum e, noi plângem de mila celor din HORECA, despre ce greu o duc. Iar ei trăiesc din evaziunea zilnică. Și asta având cele mai mari prețuri din europa cu litoral și munte, nu așa. Hai, poate Croația să fie mai scumpă, deși mâncarea e pe acolo.

Desigur, am putea calcula așa, la mână, cam câtă șpagă încasează inspectorii ANAF din constanța, care e evident că acoperă toate furturile astea. Nu ai cum, la cel mai propriu mod, să furi atâta, cel puțin la unități de cazare, fără să ai spate la ANAF. Casele de marcat sunt legate la ei în mod direct, ai cea mai strictă evidență a încasărilor și a prezenței turiștilor în locație, nu trebuie decât pe cineva care să constate.

Problema e că, cel mai probabil, toți băieții de la ANAF au minim câte o vilă de 1 milion și vilele astea sunt scumpe. Bunici și mătuși foarte, foarte bogate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.