Am observat un trend printre fetele care o ard pe influencereală și se prefac că muncesc. Își vând hainele și lucrurile din casă, sub denumirea shop my closet sau altele. Și nu înțeleg, serios, chiar nu glumesc. Adică femeile astea câștigă bani sensibil mai mulți decât niște simple fete care o ard prin birouri, primesc și multă mokangeală de la diverși sponsori și totuși, stau și vând, din casă, lucruri purtate care valorează câteva zeci de lei.

Și aici nu înțeleg de ce. Adică ok, știu și eu pe cineva care își vindea lucruri, dar o făcea ca să meargă la studii la Harvard. Fetele astea studiază mult ASul de pică, nu altceva, deci nu le bănuiesc de prea multă cultură. Deci de ce ai face asta?

Serios, mie mi se pare rușinos. Eu, când vreau să scap de chestii din casă, le dau giveaway pe blog, deși sunt, în general, lucruri care valorează mult mai mult decât bluzițe și fustițe. Mi-ar fi o incomensurabilă rușine să apar în fața cititorilor Dragii mei, am decis să îmi vând cele 100 de tricouri de la Cropp, că nu mai am loc în dulap și vreau altele, vă aștept diseară la shop my dulap.

Leave it in sangue…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.