Vorbeam ieri pe wussup cu prințesa Ardealului despre faptul că mi-am luat deja pocnitori pentru revelion și că trebuie să încep să mă aprovizionez cu alcool pentru luna de foc care se numește decembrie la mine.

Din una în alta, am ajuns la recomandări, el mi-a recomandat vinurile Masi, pentru că a băut nuștiuunde, eu fiind în oraș, m-am uitat prin câteva marketuri, nu am găsit nicăieri și, concluzia zilei a fost, la final, că noi, cei ce alcătuim internetul, suntem binecuvântare pentru oameni.

Să luăm vinul, alcoolul. Masi e un vin italian, bun bun, cu aromă de cireșe, poate și vanilie, poate și puțin stejar, bănuiesc că de la baricuri, foarte potent și vârtos, bei și ai tot bea, pentru că gustul e atât de bine potențat încât fiecare gură reprezintă aceeași bunătate ca și cea dinainte. E un vin savuros, pentru bărbați care înțeleg vinurile. Nu știu dacă fac parte dintre ei, dar l-am luat pe acesta. Are 4.3/5 pe vivino. Am folosit cuponul FSCTN10, inca mai prindeti 10% reducere cu el pana duminica, inclusiv.

Doar că, fără internet, de unde ai afla de ele? Eu am intrat, evident, pe Finestore și mi-am cumpărat, dar oamenii care iau doar din hypermarketuri, de unde să îl ia? Vă dați seama cum ar fi o lume în care nu ai avea acces la shopping de alcool pe internet? Ai cumpăra cele mai vândute produse din raftul unui magazin, Busuioaca de Bohotin ar fi o piatră de hotar și ai auzi, din când în când, în discuții, despre unele vinuri interesante, doar că acces la ele din părți.

Revenind la Masi, dacă vreți o experiență diferită, cu un vin italian clasico, puteți încerca, cu siguranță nu o să regretați și o să vă gândiți cu drag la al dumneavoastră, eu, cel care vi l-a recomandat.

În altă ordine de idei, cumva ar trebui să îmi previzionez mai bine nevoile, am remarcat că mai aveam 2 sticle de șampanie de la revelionul trecut, una am măritat-o cadou când am fost în vizită la niște prieteni, una o să o beau mâine, pentru că pot.

Cheers, mates!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.