DOnez cadru de bicicletă jegos, rupt, mizerabil și ruginit, e inutil, dar poate la decor? Gen veniti voi să luați gunoiul ăsta, că eu nu am unde să îl arunc, pentru că stau ultracentral și nu există tomberoane, iar la ghenă iau amendă.

Nu mai folosiți săracii și donațiile drept scuză ca să scăpați de gunoaiele din viața voastră. Sunteți doar mizerabili, în niciun caz niște îngeri drăgălași, care au grijă de cei mai amărâți.

În altă ordine de idei, cum vi se pare, facem un tab de donații, vi s-ar părea util? Eu cred că da și nu doar genul Hai să donăm mobilă unui sărac, sunt, de exemplu, sute de kile de haine de bebeluși, haine purtate de câteva ori sau chiar noi, haine pe care oamenii le aruncă, că nu au ce să facă cu ele. Vine iarna, există oameni care au nevoie de haine călduroase, aveți haine de care v-ați plictisit și nu le mai vreți. Sunt jucării, sunt obiecte utile, eu, de exemplu, am aruncat vreo 100 de farfurii, castroane, platouri și chestii, toate în set, pentru că nu am avut ce face cu el, că soția se plictisise de ele. Lucruri de astea.

Aștept opinii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.