Știți care e cea mai mișto chestie pe care am învățat-o, într-un an și ceva, de când am Genius? M-am învățat cu confortul, aia am învățat.

Uitați-vă puțin la poză. Azi, pe la 10, am început să fac vizite la subsol, pentru că sărea siguranța din 5 în 5 minute și nu știam de ce. Iar gândul de a suna la providerul de energie, ca să aflu unde sun la deranjamente și toate chestiile adiacente mă făcea să simt niște ușoare frisoane pe coloană.

Anyway, la 10.50 am descoperit că espressorul de cafea făcea un mic scurt în prelungitor, cu ușor ars, ușor fum, ușor nervi. La 10.59 comandam un prelungitor Bachmann de pe eMAG.

Este ora 17.23 de minute când scriu rândurile astea, prelungitorul a ajuns la mine, deși stau, totuși, la Cuca Măcăii, nu chiar în București, cu super băiatul de la Sameday. În paranteză fie spus, poate sunt eu norocos, dar și în Buftea, și în București, și în Pantelimon am dat numai de curieri super de treabă la Sameday.

Anyway. Da, asta e cel mai mare beneficiu pe care mi l-a adus Genius, confortul ăsta și relaxarea. V-am povestit când ne-am luat, eu și nevastă-mea, niște Converse, ca să ne ducem la un botez la care nu am mai ajuns, din motive că s-a îmbolnăvit fii-mea? După care tot nevastă-mea a decis să îi dăm retur? (mă bat teneșii ăia de nu vă vine să credeți) Știți ce înseamnă la eMAG returul? Intri în aplicație, îți cauți comanda, scrii că vrei să o dai retur, vine curierul, o ia și eMAG îți dă banii înapoi pe card în aceeași zi. Nu am testat varianta cu card, am preferat să cer voucher întotdeauna, pentru că nu trece o săptămână fără să dau măcar o comandă. Iar de săptămâna trecută, acest gen de retur este valabil și pentru partenerii din marketplace.

Well, dacă încă nu ți-ai făcut abonament Genius, uite ce se întâmplă.

eMAG extinde perioada de încercare la abonamentul Genius. Cine nu știe, Genius este un serviciu premium de la eMAG, care oferă transport gratuit (gratuit la easybox și prin curier la comenzi mai mari de 100 de lei) pentru aproximativ 3 milioane de produse, livrare rapidă, dar și multe alte extrabeneficii, cum ar fi reduceri suplimentare sau retur rapid.

Noua perioada de test, este disponibilă pentru 7 comenzi, efectuate timp de 3 luni. Până acum, Genius putea fi testat timp de o lună.

Trebuie doar să îți faci un cont și să testezi gratuit serviciul timp de 3 luni.

Beneficii?

  • Transport gratuit la easybox pentru milioane de produse, oriunde in țară
  • Transport gratuit prin curier pentru produsele livrate de eMAG, dacă valoarea depășește 100 de lei.
  • Livrare super rapidă – în aceeași zi, pentru București și a doua zi, pentru restul orașelor Genius
  • Retur magic la easybox, cu banii înapoi instant (pentru produsele Genius vândute de eMAG, achitate cu cardul salvat în contul de client)

Și dacă nici asta nu te-a convins, eMAG îți oferă 3 vouchere de 10% discount, pentru câte o comandă la produse din următoarele categorii:

1 voucher pentru Fashion (îmbracăminte, încălțăminte și accesorii)
1 voucher pentru Necesare zi de zi (de exemplu: băuturi, cosmetice, produse de
îngrijire personală, de curațenie, scutece etc)
1 voucher pentru Casă (grădină, auto, cărți, jucării)

Cam atât am avut de spus. Nu uita că vine finalul de an, cadouri, sărbători, black fridayuri. O să tot cumperi chestii și o să ai nevoie de un serviciu cu livrare gratuită. Și o să ajungi ca mine, să îți comanzi un bax de cola la easyboxul de lângă tine. Pentru că poți și de ce nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.