Parcă v-am mai zis despre ultima mea măsea scoasă de o paricopitată de gen feminin, care trecuse, cel mai probabil, prin facultate, ca gâsca prin apă sau ardeleanca prin carne și nu a fost în stare să îmi omoare nervul, așa că a decis să îmi scoată măseaua, care era, altfel, perfect sănătoasă.

De atunci am evitat să mă duc să îmi scot măsele ca pe dracu, la cât m-a chinuit non paraplegica aia, deși am, sau aveam, un molar de minte extraordinar de enervant, dintr-un singur motiv. Era crescut perpendicular pe dinții de jos, din partea din spate a mandibulei și, în absolut fiecare zi, îmi mușcam obrazul pe interior din cauza lui. Noaptea în somn, fără discuție, inclusiv limba.

Eh, până la urmă mi-am făcut curaj, taci găină că te tai, m-am dus să o scot, dar în minte cu emoții ca la primul act.
Vă spun, ce înseamnă un medic care știe ce face, nu există comparație. Pur și simplu nu am simțit nimic când a scos-o, nu tu luptă în gura mea, tragere, încrâncenare, absolut nimic. Nu știu care e tehnica, dar este foarte mișto.

Recomand cu 2 mâni, medicul se numește Edmir Ballabani și îl găsiți la Evolution Dent. Acum, dacă stau și mă gândesc, e posibil să îmi fi părut că a fost așa ușor și pentru că m-am pierdut în ochii de genune ai domnișoarei Lorena, asistenta lui Edmir.

Aaaaaanyway, dacă aveți de scos măsele și vă e frică, mergeți pe răspunderea mea.
Menționez, dacă mai e nevoie, că nu e vreun post sponsorizat, mi-am plătit operațiile, e experiență personală, altfel nu mi-aș permite să vă recomand.

Doar sânii mi-i pun pe barter, dacă e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.