Întrebam eu acum câteva săptămâni despre PC-uri și configurații pe aici, pentru că ieri a fost ziua fiului, iar domnul Ametcea Jr. își dorea un PC de gaming, pentru că nu merge bine Minecraftul pe laptop. Neprimind vreun răspuns satisfăcător, m-am îndreptat către vechii mei prieteni de la PC Garage, care mi-au făcut o configurație beton, la cel mai decent preț posibil.

A contat și faptul că e o campanie bună la SSD-ul Kinston, iar Asus mă aștepta cu o superofertă în campania lor Back to School, campanie unde sunt 2 oferte bune, pentru un PC Gaming și un PC Office, pe care, dacă le iei cu un monitor ASUS, primesti cadou Kit tastatura + Mouse ASUS.

Evident, puteam să îl asamblez singur, ce român nu se pricepe la făcut PC-uri? Doar că, fiind vorba de aparatul copilului, am decis că e cazul să apelez la un profesionist în domeniu, cineva care chiar știe ce face, nu caută pe net diverse. Așa că am ales Serviciul de asamblare video interactiva cu Madalin, vechiul meu salvator de la PC Garage, pe care l-ați cunoscut, la mine, prima dată, în 2014, când m-a mai salvat dintr-o problemă de genul. Vă recomand cu 2 mâini genul acesta de montare, pentru că totul se face real time, explicat ce merge și unde și de ce, orice nelămurire este adresată, managementul de cabluri, pe care îl urăsc din suflet, este făcut în fața ochiului tău și, în general, după vreo 2 ore, ieși, dacă nu mai inteligent, măcar mai informat. Iar eu sunt fan declarat Mădălin.

Cum ziceam, ca să nu mă mai întind. În general, oamenii pot face, la nivel mediocru, multe lucruri. Dar când vrei ca acele lucruri să fie făcut perfect, să meargă perfect și să ai satisfacție 100% cu perspirație 0%, apelează la un profesionist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.