Știu că vi se pare că e încă vacanță și totul e minunat, dar școala, vagi amici, este chiar după colț, laolaltă cu toamna. Mă uitam ieri prin magazine, deja e plin de geci și alte chestii de toamnă, în timp ce aerele condiționate gem la 45 de grade pe acoperișuri.

Așa că, dacă vreți să vă pregătiți din timp copiii pentru întoarcerea la școală, momentul este numai bun, pentru că colegii de la godeal24 sunt pregătiți cu licențe de Office și Windows calde, proaspete, numai bune pentru laptopurile copiilor.

1.Windows 10 la €7.25!

Prețuri direct reduse, fără niciun fel de cupon. Ce vezi, aia ai.

 

 

2.Jumătate de preț la Windows 10 home sau server 2019 standard cu Coupon code: SGO50

 

3.Extra 60% reducere pentru oferta  Premium Bundle   cu Coupon code: SGO60

 

4. Pe lângă cele de mai sus, există o varietate de software la preț redus, care te pot ajuta la școală sau în viața de zi cu zi.

Cum puteți plăti cu paypal cu ajutorul cwallet.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează doar pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.