A anunțat ieri Nicușor că la primăria capitalei e dezastru, nu mai sunt bani, totul e varză, nu se mai face nimic.

Aduceți-mi aminte, de ce l-am votat noi pe Nicu Shordan, mai exact? În afară de a scăpa de Șicâțiormaififost? Nu de alta, dar acum 4 ani, după ce Firea a împlinit 6 luni de mandat, am luat-o toți la perpules în cel mai mare hal. Pe merit, desigur.

Acum nu prea văd reacții. Majoritatea sunt Mda, ok, dar trebuie să înțelegem, greaua moștenire, asta e, nu o să se vadă nimic în 4 ani, de abia după aia.

Între timp, se dau autorizații speciale de construcții, Ciceală se laudă că ei construiesc parcuri și căcaturi de astea care te fac să îți vină să pui mâna pe pari, pentru că bucureștiul este și mai distrus, traficul și mai îngrozitor și nimeni nu face nimic și, ce e mai nașpa, nimeni nu protestează. Ce dracu, să vină Tăriceanu?

Nici măcar Airly nu mai face campanii cu influenceri, să auzim și noi că aerul e mizerabil și avem nevoie de un purificator, neapărat philips.

Noroc că există internetul și ne lasă amintire promisiunile pline de patos din campania electorală. Să îmi spuneți exact ce v-a mulțumit de acolo, că se bătea câmpii mult cu cetățeanul mulțumit. A, și ce a făcut, în mod real. Că au trecut deja 8 luni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.