Înainte de orice, cum v-ar suna să ne jucăm împreună, pe bază de rezultate, pe toată durata Campionatului European? Nu de alta, dar vedem, cu adevărat, care cum și la ce se pricepe. Eventual, după topul de pe PC Garage putem face și un top aici, între noi și eu voi fi regele neîncoronat al fotbalului de pe arhiblog. Pentru că voi câștiga.

Eu am, de mulți ani, din 1990, mai precis, un pitic pe creier cu competițiile sportive care au loc o dată la 4 ani. Campionatul European de Fotbal, Campionatul Mondial de Fotbal și Jocurile Olimpice. Iar anul acesta am parte de 2, da? DOUĂ!

Vă spun, nu aveți idee cât de mult chiuleam de la joburi când erau campionatele astea. Singura ediție când nu am putut să fug a fost când lucram într-un retailer de electrocasnice și nu aveam ce face, lucram 12 ore, nu puteam fugi și să îmi bat joc de colegi. Dar cât timp erau meciuri, greu mă mai dezlipeai de la vreunul din televizoare.

Anyway, ghicește rezultatul și câștigă premii. Are loc pe PC Garage, cu un regulament foarte simplu.

Trebuie sa completati scorul pentru fiecare dintre meciurile de la Campionatul European de fotbal 2020, tinand cont de data la care se desfasoara, care va fi afisata in dreptul fiecarui meci.

• Punctaj:

– 200p pentru fiecare rezultat exact (ex: ai mizat 0-0 si s-a incheiat 0-0).

• Grupe:

– 100p pentru fiecare pronostic corect (ex: ai mizat 1-0 si s-a incheiat 3-1).

– 20p pentru numarul corect de goluri marcate de o echipa (ex: ai mizat 2-1 sau 0-0 si s-a incheiat 0-1).

– 120p pentru fiecare pronostic corect si nr. corect de goluri pentru o echipa (ex: ai mizat 2-1 si s-a incheiat 3-1).

Restul regulamentului îl găsiți pe linkul de mai sus, la secțiunea regulament.
Iar premiile sunt extrem de atractive:

Locul 1: PC Gaming [AlphaGear] Aeris, Intel i5 11400F 2.6GHz, 16GB DDR4, 1TB SSD, RTX 2060 6GB GDDR6

Locul 2: Laptop Lenovo Gaming 15.6” Legion 5 15IMH05

Locul 3: Monitor LED Lenovo Gaming Legion Y27GQ-25 27 inch 2K 1ms G-Sync 240Hz

Locul 4: Procesor AMD Ryzen 9 5900X 3.7GHz box

Mai sunt premii, le găsiți tot la capitolul regulament.
Eu îmi iau angajamentul ca, dacă câștig un premiu, să îl cedez celui mai bine clasat jucător care participă de pe blog. Fie el și PC-ul de gaming. De fapt, știu eu…e un PC de gaming atât de mișto…

Oricum, cred că a sosit momentul să ne măsurăm forțele, o dată pentru totdeauna, sau cel puțin până la următorul campionat mondial și să aflăm cine e mai bun.

Succes!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.