Eu sunt un fan al filmelor cu supereroi. De când eram mic, când am văzut pentru prima dată Spiderman rulat la casa de cultură din Vitan, de unde am ieșit toți copiii țopăind peste țevi și gropi, convinși că am descoperit secretul de a deveni supereroi.

Am văzut supermanurile cu Christopher Reeve de câteva zeci de ori, cred. Am văzut și serialul vechi, când era el tânăr adolescent. Le-am văzut și pe astea noi, dar mai în scârbă, așa, pentru că deja erau foarte de fătălău, așa, pensați, eleganți, cu chipuri efeminate, tot ce vrei. Le-am văzut și pe astea noi, tot cam în silă, pentru că sunt făcute în noirul clasic DC Comics, iar eu nu mă dau în vânt după el. De aia nici nu prea m-am uitat la Batmanuri, de altfel. Le-am privit pentru actor, care este the god of all actors.

Anyway, ce voiam sa spun. A apărut un serial superman, Superman and Lois. Serial în care vedem cum se descurcă Superman cu stresul, presiunea și complexitățile vieții de părinte cu job în ziua de azi.

GET.THE.FUCK.OUT

PENTRU CINE PICIORUL OCULT AL LUI PATROCLE SE FAC FILMELE ASTEA? Care fan al lui Superman, care a văzut filmele, e fan al genului și are și c***aie va zice Uh, ce interesant, ia să vedem cum se descurcă Clark Kent în meandrele parentingului modern, sigur va fi INCREDIBIL DE INTERESANT!

Serios, serialul este ultimul pas înainte de închiderea francizei pe timp de minim o generație sau ceva și încercăm să mulgem niște bugete de la gospodinele de la tv? Că altfel nu înțeleg propensiunea asta spre distrugerea unui personaj apoteotic și transformarea sa în gospodină cu probleme de școală, PTA Meetings și restul.

Adică, mă aștept ca Super Girl să fie o mizerie, serial pe care l-am abandonat la primele episoade, când fotograful lui Superman trage o fugă cu mașina să îi aducă o pelerină cadou, de la văr-su, Superman, care nu avea timp să vină, era foarte ocupat. Ei fiind amândoi super eroi și putând să zboare inclusiv cu viteza luminii, da? Practic, puteau să se întâlnească în aer, la mijloc, după 2.45 secunde de zbor. Dar nu, el era foarte ocupat, da?

Sau ca băiatul ăla super fast, care ne anunță în fiecare episod că e super fast, dar în fiecare episod există un băiat mai super fast decât el, care îl bate de îl ascultă cu urechea.

Oricum, ce voiam să zic este că Superman and Lois sux.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.