Am fost ieri, în sfârșit, și cu boracul numărul 3 la Dinoparcul de la Râșnov. Experiența, pentru un copil care îi vede prima oară, este fantastică, era fiică-mea numai DINO, DINO, DINO, la toți dinozaurii, super fericită, a venit cu un DINO ultracolorat care a devenit preferatul, se pare.

Ca idee, noi ne-am dus de luni de dimineață, adică la 8 am plecat de acasă, în ideea că nu o să fie nimeni, oamenii sunt la muncă etc. Parcarea era plină, s-a făcut 12 lei de când nu am mai fost eu, în parc era plin de oameni și copii, o zi de duminică normală. Nu vreau să știu cum e acolo duminică adevărată.

Știți când mai ajung vreodată în zona aia? Când va fi autostradă până la Brașov, deci, cel mai probabil, niciodată. Nu ai cum, efectiv, nu se poate să stai în trafic lunea, o oră și jumătate și să aștepți să se întâmple ceva la Bușteni, ca să se încheie coada de 15 km și să te duci dracului în drumul tău. Un drum care trebuia să aibă, overall, cam 6 ore, cu tot cu plimbarea în parc, s-a transformat în drum de 11 ore.

Nu ai cum, pur și simplu. Satul ăla trebuie măturat de o bombă nucleară, bombă de care s-a fie legați toți miniștri transporturilor din 1990 până azi. Locuitorii pot pleca, că ei, săracii, nu au nicio vină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.