Nu sunt rapidist, deși am făcut liceul în Giulești și am avut abonament 4 ani la meciurile Rapidului, unde chiar mă duceam, când mă plictiseam și voiam să văd cum iau bătaie trupele aeropurtate.

Nu sunt dinamovist, deși am făcut inclusiv fotbal de juniori la Dinamo, am alergat pe scările alea ale stadionului de mi-a dat sângele pe nas, era singurul antrenament de rezistență pe care îl știau băieții ăia.

Nu mai sunt nici stelist, a reușit oierul să îmi smulgă fotbalul din sânge de zici că m-a vaccinat cu Pfizer împotriva covidului, așa de mult nu îmi mai pasă de fotbal și analfabeții care aleargă după minge.

Dar chiar mă bucur când aud că Rapid se întoarce în A. (știu că e liga 1, e ok, pentru mine tot divizia A rămâne) Derbyurile sunt cu Dinamo, Steaua și Rapid, nu cu Academica Clinceni, Hermanstadt, FC Voluntari, FC Scuipă-n Dunăre și alte denumiri de astea de mare angajament. Aici e fotbalul, asta vrem să vedem. Steaua, Dinamo, Rapid, Craiova. Restul pot să joace în ligile lor locale.

Tks.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.