E o întrebare onestă, pe care cred că și-o pun toți oamenii, nu doar eu.
Faptele sunt destul de clare. A scăzut numărul de infectări, numărul de morți, totul este conform planului.

Problema apare că, dacă din toamnă creste numărul de infectați, pur și simplu nu mai există o motivare pentru reintrarea în cataclismul ăsta al stupizeniei. Suntem vaccinați, nu putem lua boala, șansele de a o transmite sunt mici, mai lăsați-ne în plata domnului, că, poate, ați furat destul.

Acum, practic, am vocalizat opiniile oamenilor prin preajma cărora mă învârt. Și nu sunt doar ale lor. Oamenii au tot tăcut, s-au tot conformat, problema e că guvernanții mizdii nu încearcă să vină cu soluții adaptate momentului, când deja avem, de exemplu, peste 1 milion de vaccinați doar în București, unde populația oficială este de vrei 2 milioane. Trebuie să apară soluții, trebuie ca toate companiile să rămână deschise, pe bază de vaccinare, lucrurile trebuie să meargă, pentru că mulți au ajuns la nivelul de jos cu resursele de orice fel.

Și nu, nu poți să mai îmi ceri să mă conformez restricțiilor, cât timp pe toată durata pandemiei, cluburile și barurile afiliate politicienilor zilei au fost deschise, plătind amenzi care nu se ridică nici măcar la nivelul consumației de la o masă.

Lucrurile nu se mai pot întoarce în niciun caz la nivelul de dinanite.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.