Mi-am adus aminte de o chestie definitorie pentru onlineul romanesc. Cand am scris de bine despre Tazz si faptul ca mi-a livrat Burger King, in 2 ore am primit cerere de prietenie de la tipa de pe social media la Tazz.

Cand am scris ca am plasat comanda la Tazz si timp de o ora nu mi-a luat-o nimeni, dar nici nu m-a anuntat nimeni de asta, aceeasi tipa mi-a dat pe loc unfriend.

Asta e motivul pentru care fetitele astea schimba joburile de 3 ori pe an. Ele nu au nevoie de feedback, nu vor sa contribuie la autoimbunatatirea produsului de care au grija, in acest caz, Tazz, care e un super serviciu. Nu, ele vor puncte pe care le pot trece in exceluri, sa arate ce bine performeaza. SI laude, multe laude. Orice altceva se numeste hate si nu e bun.
Tristutz.
Aaaanyway…
Revenind la ideea inițială.
Am să iau un exemplu, fără a generaliza în vreun fel. Dacă aveți alte exemple, pozitive sau negative, sunteți invitații mei.

Au băgat livrare la mine în sat de la KFC, iar eu sunt fanul numero uno, deși nu am participat în campaniile alea caraghioase cu aripioare pe spate. De când s-a dat drumul la livrare, am comandat de 2 ori.

Prima oară, deși scrisesem că doresc la bucăți de pui pulpă superioară și piept, am primit 5 pulpe inferioare, cele mai nasoale mizerii din oferta KFC.

Azi, bătut la cap de copii, care voiau aripioare, am comandat din nou, de data asta doar aripioare, pățit fiind de data trecută. Doar că am greșit și am comandat și chifle cu susan și cartofi. Vă spun, chiflele erau de consistența nisipului, bine, sunt, că sunt în gunoi la mine. Chifle vechi, minim de o zi, iar cartofii râncezi, uscați, deși vizibil puși în microunde ca să se încălzească, ca și chiflele.

Evident, nu voi mai comanda niciodată KFC, cel puțin nu din zona mea, pentru că nu aș vrea să generalizez la tot lanțul. Dar dacă asta se întâmplă la unul din cei mai mari, la ce să mă aștept de la alții? O să înceapă să ne fie frică să comandăm mâncare de undeva, ca să nu fie ruleta rusească, nu știi ce mănânci?

Practic, logica mea îmi spune că atunci când sunt vremurile nașpa, serviciile și mâncarea oferite de tine ar trebui să fie la cel mai înalt nivel, nu să vinzi gunoaie clienților. Cum te aștepți să mai cumpere de la tine cineva, după ce primește asemenea mizerii?

Dar e posibil ca logica mea să mă înșele, nu ar fi prima dată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.