Mai țineți minte ce efervescență era atunci când s-a dat drumul la vaccinare? Milioane de oameni care se înghesuiau să își facă vaccinul și să scape de spectrul morții de deasupra capului.

Ce a făcut luminata conducere? A blocat vaccinările complet doar pentru anumite categorii, deși se puteau prioritiza anumite categorii și lăsa să se vaccineze restul de oameni. După care a venit și retardul de serviciu, Vlăduț Voiculescu, cu scandalurile despre cum vai, mii și mii de vaccinuri peste rând, inacceptabil, ceea ce a fost un căcat care a dus la aruncarea dozelor la finalul zilei, pentru că mai bine arunci decât să încalci protocolul.

Ce s-a întâmplat în tot acest timp, cât guvernații se coiau de colo colo, preocupați cu furtul? Toată presa a dat un asalt împotriva vaccinării, prezentând, pe toate canalele, curvele PSD Cerva și Lovin, porcușorul de serviciu Șoșoacă și tot ce are românia mai bun, sub pretextul oferirii de informație. Iar românii, bombardați cu rahaturile astea, au început să dea înapoi și să fie influențați de mizeriile astea.

A urmat și brambureala cu Astra Zeneca, când toate statele din Europa au pus stop vaccinării, doar ai noștri erau Nu, noi mergem înainte, riscurile hurr durr, lucru care a clădit și mai tare încrederea în ei și în vaccinare, de și-au anulat programările 75% din oameni.

Iar acum sunt de 10 ori mai multe vaccinuri disponibile decât programați. Și, în loc ca comitetul quizdii să conștientizeze că nu mai au pe cine vaccina, ei sunt acolo, corecți, cu da, programare în aplicație dacă vreți de ăla bunu, direct cu buletinul dacă vreți de ăla de săraci. Nimic, nimic altceva, nicio viziune, nicio direcție, doar Vom aveam 10 milioane de vaccinați în iunie. Right.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.