Sunt, în mod difinitiv, un cumpărător de impuls. Dacă la unii sărăcia și comunismul și-au pus amprenta prin dezvoltarea unei zgârcenii crunte și a unui colivărism corvinar, la mine se manifestă prin asta-mi place, asta-o iau. Și, așa cum bine știți din zecile de giveawayuri, de majoritatea chestiilor cumpărate chiar nu am nevoie, e moft, mă joc cu el puțin, după care îl dau.

Dar am găsit o soluție. Bine, e o soluție luată mai mult pe spatele emagului, dar asta e, știți cum e, dacă tot pui la dispoziție atâtea easyboxuri, mai și suferi.

Soluția e simplă. Cumpăr, plătesc cu cardul, pentru că e emag și am încredere și cer livrarea la easybox. Livrarea este, în general, după 2 zile. Dacă după 2 zile încă mai vreau chestia aia suficient de tare încât să mă duc după ea, asta e, mă duc, o iau, o dau după aia giveaway pe blog. Dar în multe cazuri nu mai e, nu le mai ridic și se duc retur la vânzător.

Așa am renunțat să iau curea fake de centură de siguranță, pentru că văzusem la cineva de aici un link pe alibaba, un ditamai topul de postituri, un saxofon care mi se păruse mie mișto și un nai (nu, nu știu să cânt la niciun instrument, deși am 2 chitări reci, una electrică și o kalimba) and so on.

Recomand. Rog emag să nu mă înjure…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.