Românii când sunt conduși de așa ziși politicieni de carieră, care nu au muncit o zi în viața lor și nu sunt decât paraziți social bine hrăniți: ha, nițte bețivi, nu știu ce e aia muncă, de aia merg toate prost, huo.

Românii când vin la conducere oameni cu carieră și afaceri: huo, vin să ne jefuiască, să ne devalizeze sistemul, ăștia știu doar să fure.

Bine, asta este, de fapt, părerea oricărui romând despre patroni, nenorociții ăia care au afaceri și sigur fură, care au porșeane și rovere în timp ce ei se zbat cu 1400 de lei salariu.

Postarea asta este scrisă ca omagiu la reacțiile găsite pe net ieri, când a fost pus noul ministru al sănătății, care are o clinică medicală, deci vrea să vând românia la big pharma, de aia nu avem noi sistem de sănătate și medicamente.

Ca idee, noi nu avem sistem de sănătate pentru că:

în spitale se fură prin umflarea facturilor la prețuri astronomice
taxa clawback, care e o mizerie sinistră, dacă aveți curiozitatea, google it.
plafonarea prețurilor la medicamente, motivul pentru care dispar din românia medicamentele grele, necesare pentru tratamente anticancer și altele. Pentru că distribuitorii le cumpără ieftin din românia, unde prețul este ținut forțat jos și le vând în restul europei la prețul de piață.

Anyway, să vedem ce face doamna Mihăilă, că aseară era foarte ocupată să îi aducă laude fierbinți lui Norocel, fostul ministru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.