George Simion a fost, întotdeauna, un scandalagiu bătăuș, carnea de tun la bătăile plătite de diverși utilizatori politici. Dintotdeauna omul asta a făcut, atâta a putut, nici mai mult, nici mai puțin.

După care, în 2020, se transformă brusc în lider de opinie, organizator desăvârșit și efectiv intră în parlament pe ditamai caii.

Zilele trecute am primit un link de invite pe unul din grupurile de whatsapp organizate pentru transmiterea mesajelor liderului suprem către popor.

Uitați-vă puțin. Este grupul cu numărul 242 doar pe partea Susținători George. Câte 200 de oameni în fiecare grup, sau câți intră, toți manageriați frumos, numeric, ordonat, așa cum trebuie. Și nu e singurul tip de grup, sunt zeci de nume diferite care susțin George, AUR, Lavric, Susțin Basarabia și alte căcaturi de astea.

Dacă are cineva timp să creadă că bătăușul de stradă George Simion a devenit, peste noapte, un geniu organizatoric, care deține finanțele necesare pentru a atrage asemenea capacitate umană dedicată, e posibil să fie ușor naiv.

AUR primește de undeva foarte mulți bani și foarte mult know how extern. Nu știu de unde, nu a ajuns la mine nimic, dar, la un moment dat, o să aflăm, când va fi inutil și prea târziu și o să spunem aaaaa, da băi, am zis eu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.