Eu cu Luna suntem, cumva, foarte asemănători și suflete pereche. Ne înțelegem mult fără vorbe, înțelege aberațiile mele gen Vreau și eu ăla, însoțit de o întindere vagă a mâinii, avem cam aceleași anxietăți, în fine, un cuplu minunat și incredibil, format dintr-o tânără superbă, de viitor și mine.

Și mai avem ceva în comun.
Când ne hotărâm să cumpărăm ceva, e bătut în cuie. Despre orice ar fi vorba. Poate fi prima chestie pe care o vedem, dacă ne place, orice am vedea după aia, e inutil, pentru că o avem pe aia în cap și întotdeauna ne întoarcem la ea. Și lucrul ăsta se aplică orice, la închirieri de case, cumpărări de mașini, dacă ne-a plăcut prima, aia a fost.

Căutam azi o canapea mare și confortabilă, genul colțar cu 2 colțuri, care să fie moale, mare, pufoasă, minunată etc. Și intrăm la Mobexpert, vedem prima canapea care se pupă cu dorințele noastre, ne place, e ok, hai să ne mai uităm, ne-am uitat degeaba, efectiv toate celelalte au devenit urâte instant și nu ne mai conveneau.

– Iubito, mergem și la Lems? (lems e singura chestie de mobilă despre care mai știu, Steyer am avut și sunt de calitate inferioară iar Jysk e aia unde s-a rupt patul cu copilul meu de 4 ani. Altfel, dacă nu ai showroom să testez, nu existi)
– Nu mai mergem, nu are sens, dacă tot ne place asta…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.