Probabil știm cu toții scandalul din jurul stadionului Arcul de Triumf, care e luat de la rugby și nu se mai întoarce la rugby, că nu mai vrea ministrul sportului.

Asta în timp ce rugbyștii români se antrenează, la propriu, ca porcii, în nămol, înainte de meciuri oficiale, împotriva altor țări care nu își bat joc de sportivi.

E clar că scandalul din jurul stadionului este făcut anumit pentru FCSB, ca domnul Becali să nu plătească Arena Națională, ca să joace pe ea, ci mult mai puțin, pentru că na, trebuie susținut și spijinit, interesul nefiind să câștige statul din astfel de combinații, ci combinatorii.

De altfel, a și sugerat ministrul Novak că are cerere oficială în acest sens.

Ce nu înțeleg eu, mă rog, înțeleg, dar mă fac că nu înțeleg, este cum de, în 2021, este posibil ca o echipă din prima ligă de fotbal, care vinde jucători pe milioane de euro, nu are stadion propriu și, cu toate astea, primește licență.

Cum e posibil ca o echipă de fotbal să joace acasă și la Suceava și la Giurgiu și la Voluntari?

Pe ce criterii se acordă licențele sportive? Bună ziua, sunt Becali, am venit după licență! Și atât?

Oare federația aia păstorită cu onor de tov securist Burleanu nu are nici un cuvânt de spus?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.