Inițiativa Play at Home 2021 continuă cu o serie de jocuri gratuite ce vor fi disponibile începând din 26 martie. De data aceasta este vorba despre o selecție de titluri realizate de partenerii independenți de top ai Sony Interactive Entertainment care să le permită fanilor să se joace în siguranță noi titluri.

Lista jocurilor disponibile gratuit începând din 26 martie:

Abzû
· Enter the Gungeon
· Rez Infinite
· Subnautica
· The Witness
· Astro Bot Rescue Mission (VR)
· Moss (VR)
· Thumper (VR)
· Paper Beast (VR)

Acestea vor putea fi descărcate gratuit începând de pe 26 martie, ora 05:00 până pe 23 aprilie, ora 06:00.

Mai mult, titlul emblematic Horizon Zero Dawn Complete Edition va fi disponibil pentru descărcare complet gratuit, în intervalul 20 aprilie, ora 06:00 – 15 mai, ora 06:00.

Destruction AllStars: Planurile pentru întregul an, noi moduri de joc și multe altele

Echipa Lucid Games lucrează constant pe baza feedback-ului jucătorilor și a pregătit câteva surprize pentru titlul Destruction AllStars

Lansarea jocului Destruction AllStars a fost o experiență unică pentru echipa Lucid Games, iar astăzi ar dori să împărtășească și cu voi câteva dintre lucrurile care se află în plan pentru joc, printre care și primul sezon de conținut.

Cel mai important și probabil cel mai așteptat update urmează să vină sub forma unor noi sezoane ale jocului, începând cu Sezonul 1: Hotshots. Primul sezon este despre acei AllStars care vor să fie cei mai buni, Hotshots care vor să apară în toate tilurile din presă și să cucerească social media. Primul pas este lansarea unui mod de joc competitiv, numit Blitz, care va dispune de patru echipe pe meci, fiecare echipă având 3 jucători (simplificat, un 3v3v3v3). De asemenea, primul sezon va beneficia de un Battle Pass. Pe măsură ce jucătorii vor progresa prin battle pass vor debloca conținut exclusiv, disponibil doar în acel sezon. Mai mult, în primul sezon își va face apariția primul nou AllStar! Detalii despre personaj, vehiculul acestuia și abilități vor urma în curând.

Digital Deluxe Edition – Nu în cele din urmă, jocul va lansa o ediție Digital Deluxe care va include următoarele:

1100 Destruction Points
Skin pentru personajul Lupita și vehicul
Emote Lupita
Set de bannere pentru profil
Set de avatare
Artbook digital
8x Challenge series

Atât ediția standard, cât și cea Digital Deluxe vor fi disponibile începând cu data de 6 aprilie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.