Reformă în sănătate: crește numărul membrilor CA al CNAS, iar indemnizația li se mărește de zece ori, reiese dintr-un proiect de ordinanță de urgență inițiat de ministerul Sănătății, semnat de ministrul Vlad Voiculescu.
În ianuarie 2021, Adrian Gheorghe a fost numit în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, la propunerea lui Vlad Voiculescu.

Acum ce să și faci, în doar 4 luni de când ești ministru al sănătății, decât să începi să cotizezi către datoriile de partid și de stat. Pe el îl mănâncă grav faptul că nu are nimic de spus în privința achizițiilor de pandemie, pentru că acolo sunt banii, iar el asta spera, când a venit să salveze ministerul sănătății prin ardere de tot.

Sincer să fiu, mă bucur că nu a ajuns la primărie, unde își dorea el cu multă ardoare, pentru că acolo era dezmăț pe banul public.
Go, Nicușor, Go!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.