Acum câteva zile, am publicat asta pe twitter:

O grămadă de gentlemeni  (și un nazist al gramaticii cu acces la Dex) s-au îngrămădit să îmi declare că nu am dreptate și că trăiesc într-o bulă de femei urâte care nu știu să primească cu grație un compliment. Cel mai onest și profund compliment pe care îl poate oferi un bărbat, sugera un domn.

Eu am rămas la părerea mea: între un bombardier care strigă după o femeie pe stradă „Hei, păpușe, ce te-aș f*te”, și un intelectual care vede o femeie și, fin connaisseur, o declară MILF(ă), singura diferență e la nivel de ifos. Pentru că MILF, literal, asta înseamnă: mamă pe care mi-ar plăcea să o f*t. Sunt sigură că dacă un tip ar veni la mama copiilor voștri și i-ar declara asta, i-ați strânge călduros mâna și l-ați scoate la o bere. Pentru că nu a făcut altceva decât să laude atractivitatea jumătății voastre, n’est-ce pas?

Daar, pentru că majoritatea covârșitoare a fost în dezacord cu mine, sunt pregătită să îmi schimb părerea.

Doamnelor, considerați că apelativul MILF e un compliment pentru voi? Hai să discutăm ca între femei. Sunt foarte pregătită să recunosc că am greșit, dacă suficiente femei îmi spun asta.

Editare ulterioară: Mă refer la MILF strict ca apelativ / compliment adresat direct femeilor, nu ca termen folosit în discuțiile dintre bărbați. Nu e locul meu să intru în sintaxa și morfologia conversațiilor masculine.

Editare ulterioară 2: maddame.ro/2009/04/14/mi-ar-place/

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.