Eşti curios cum unii oameni reuşesc să iubească şi să fie iubiţi chiar dacă se aştern ani peste ei? Simplu. Uite câteva ponturi masculine, pentru a face ca relaţia voastră să dureze.

  • Pentru început, învață să te porți cu încredere, așa numitul tupeu. Femeile sunt și ele oameni, ca noi, deși nu ai crede. Și ele vor relația, și ele iubesc și vor să fie iubite, doar că, în acest moment, condiționarea societății este că bărbații fac primul Pas. Și deși multe din ele încalcă această convenție, majoritatea are nevoie de un imbold. Și să vă spun un secret. Femeile frumoase, cele care vă intimidează pe voi, sunt mult mai ușor de cucerit decât o femeie normală. Pentru că toată lumea le evită și sunt, foarte des, mai des decât femeile normale, singure și triste. Doamnelor, puteți să îmi dați dreptate în comentarii.

 

  • Ia-ți inima în dinți și fă primul pas. Dacă decizi să încerci, sunt șanse 50/50 să meargă bine și să fii fericit. Dacă nu încerci, șansele sunt de un măreț 100%. Nu poți câștiga la loto dacă nu joci, nu poți avea femeia dorită dacă nu îi spui că o vrei. Simplu.

 

  • Nu te băga în seamă cu ea trimițându-i mesaje text. E cea mai penibilă abordare, ce faci pepușe? În primul rând, comunicarea de acest tip este complet impersonală și nu ia în calcul senzații, mirosuri, gestica, timiditate, cuperoza de moment, fâstâceala, lucrurile alea haioase care fac o femeie să zică Hai să mai încercăm o întâlnire, pare interesant. În al doilea rând, nu îi dai timp să gândească prea mult la răspunsuri. Faptul că ești doar un mesaj pe telefonul ei te dezumanizează și tendința inițială va fi să te ia la mișto. Nu, direct la luptă, în tranșee!

 

  •  Învață să vorbești cu ea și să păstrezi o conversație. Pentru femei, lucrurile au altă împortanță decât pentru noi, nu le evalua prin prisma ta. Vorbiți mult, despre toate prostiile. Iubirea nu începe din inimă, ci din minte.

 

  • Fă-o să râdă. Femeile adoră să râdă. Dacă reuşeşti ca în fiecare zi sa găseşti ceva care să îi lumineze ochii şi să râda din toată inima, înseamnă că sunteţi sortiţi unul celuilalt.

 

  • Nu te lua foarte mult în serios, chiar dacă crezi că e foarte serios totul. Nu deveni sufocant, nu îi spune că o iubești la fiecare 5 minute, las-o să respire și să te respire, nu să se sufoce cu tine.

 

  • Încearcă să remarci micile chestii care le fac. Fii atent la manichiura ei, la nuanţa de ruj, la coafură, la o bluziţă nouă. Va şti că eşti atent la persoana ei şi că ea, cu totul, este o fiinţă importanta pentru tine.

 

  • Surprinde-o din când în când cu ceva. Adu-ți aminte de o zi de naștere, du-o într-un loc care îi place, dar pe care nu îl vizitează decât rar, cere-i să îi cunosști părinții. Asta ar trebui să fie o surpriză mare.

 

  • Oferă-i flori. Ştiu, eşti şi bărbat, şi smecher. Tu nu dai flori, e demodat şi numai fraierii fac asta. Încearcă totuşi. O să rămâi surprins. Şi reţine un amănunt. Florile nu se dau doar de ziua de naştere şi alte evenimente de gen.

 

  • Găseşte-i un nume de alint. Deşi toate femeile spun că nu le place, crede-mă. Toate mint. Sunt leşinate să le dai tot felul de diminutive. Pisicuţă, iubiţel, puişor, bebiţă sau, de ce nu, găinuşă, ursuleț,  păsărică şi altele. Ai la îndemână o gamă uluitor de variată. Trebuie doar să îţi pui mintea la contribuţie.

 

  • Nu îi căuta aprobarea în tot ce faci. Femeile au nevoie să știe că au un bărbat și că, la nevoie, un bărbat poate avea grijă de ele, se poate descurca, poate lua decizii pentru amândoi, în general, că poate face lucruri.

 

  • Nu fi băiatul mamei. Nu te scuza cu chestii gen Nu știu ce o să zică mama. Sunt rețete sigure pentru o relație deosebită dintre tine și mâna ta. Dacă ești adult și te întreții singur, mama ta trebuie să fie cea pe care o vizitezi și îi duci cadouri, nu cea care îți aprobă relațiile și decide la ce oră ajungi acasă.

 

  • Fii atent la limbajul ei corporal. Zâmbetul sau negura din ochii unei femei spun mai multe decât o carte întreagă despre Cum să înțelegem femeile. O strânsoare mai tare a mâinii, o buză de jos mai întărită la sărut îți pot arăta tot atât de multe ca un semn mare de circulație cu  STOP.

 

  • Dacă o iubeşti, spune-i asta. Nu o lăsa să ghicească. Nu e o intrecere care spune ultimul. Nu e ruşinos sa îi spui omului iubit Te Iubesc. Trebuie curaj să faci asta. Ai curajul să o faci? Înseamnă ca ai si curajul de a merge până la capătul pământului pentru ea.

 

Ghidul, evident, nu este exhaustiv, deși aș putea să fac o carte ca a lui Peterson, cu platitudini general cunoscute. Luați și voi ce vi se pare bun, aruncați ce vi se pare rău și vorbim după.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.