Oricât de neîncrezători ați fi, oameni de genul acesta sunt întâlniți mult mai des decât ai crede. În majoritatea lor, femei, au nesiguranța zilei de mâine și tot timpul mai fac câte o facultate, ca să fie la adăpost de greutățile lumii și să se mai simtă încă la școală.

Cunosc personal tipe care au făcut 3 facultăți, absolut fără niciun sens, fără nicio legătură, doar ca să fie făcute. Desigur, au justificări complete, am făcut ASE, dupăa aia Jurnalismul, acum fac și psihologia, ca să iasă din mine un viitor jurnalist de prestigiu. După care fac și un master în domeniu și ajung la 40 de ani fără să știu, în mod real, ceva util și lucrativ.

Fix cazul acesta, atât de mediatizat, vezi doamne, A FĂCUT DOUĂ FACULTĂȚI și DOUĂ MASTERE și acum conduce un TIR. Sigur, e o brânză extraordinară că a ocupat un loc care ar fi putut fi ocupat de oameni care chiar aveau nevoie de facultatea aia și făceau ceva cu viața lor, dar ea era ocupată să fie operator. Cât despre marea șmecherie că conduce TIR, e plin de casiere la Cora cu minim o facultate. Spiru, Bioterra, se găsește o fabrică de diplome care să te ajute să devii intelectual pe hârtie.

Ca idee, TIRurile sunt, astăzi, niște computere cu roți, cea mai mare realizare a ei este că e capabilă să îl conducă și să facă o parcare, ceea ce 90% din colegele ei de sex nu reușesc. BRAVO ei că muncește, dar să lauzi o femeie pentru că muncește este o discriminare jignitoare, dacă era bărbat primea și un șut în cur, Marș la muncă, animalule!
Badumtss!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.