Pentru că tot am vorbit despre gătit și prafuri de sare (hai, gata, nu mai fiți supărați, mi-a trecut) m-am gândit să vă arăt cum arată o tochitură adevărată. Adică așa.

Știu că ați fost mințiți că așa zisa tochitură dobrogeană, zeama aia de bulion cu gust dubios, ar fi tot tochitură, dar ați fost înșelați, scumpi prieteni. Aceasta este adevărata tochitură, tochitura moldovenească, lăsată din moși strămoși. Sau cum credeți că i-au convins moldovencele pe tătari să rămână pe teritoriile astea, doar dezgolindu-și piepții?

Mai gândiți-vă, scumpi amici.

Anyway, nu am avut brânză frământată ca să fie ca la carte, am pus niște brânză veche, mucegăită, vai mama ei, br(i)e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.