Am mai observat un efect al pandemiei, cel putin la mine, probabil din cauza batranetii si alzheimerului de după colț.

Din cauza faptului că nu mai vorbim, fizic, cu gura, ci suntem blocați în case și comunități mici, majoritatea online, am uitat să vorbesc. Serios, faptul că vorbesc doar cu Luna tot timpul, iar Luna înțelege ce îi zic fără excesiv de multe cuvinte, ba chiar, mai mult, înțelege ce zic chiar dacă rostesc subiectul greșit, mi-a amorțit simțul vorbirii și mă trezesc că îmi vine greu să rostesc cuvinte uzuale, prefer să arăt cu degetul sau să zic un hăăăă lung, pentru că știu că nevastă-mea mă înțelege.

Am denumit acest proces barbarizare covidială și mă gândesc să patentez termenul, cât mai am timp și nu îl preia nimeni.
În rest, sunt bine, sănătos, mersi de întrebare, în continuare nu am niciun efect advers de la vaccin, în weekend mă duc la Băneasa Mall, la foodcourt, în aglomerația aia îngrozitoare, îmi dau masca jos și urlu FREEEEEEEEEDOOOOOOOOOOOM!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.