Cică Marylin Manson ar fi abuzat-o pe Evan Rachel Wood acum 100 de ani, iar ea a găsit abia acum curajul de a vorbi public despre asta. Evident, fără nicio dovadă, doar pe vorbele ei, casa de discuri a lui Manson l-a dat afară, pentru că așa e corect. Dar stai:

He started grooming me when I was a teenager and horrifically abused me for years. I was brainwashed and manipulated into submission.

Înțelegeți? Omul a abuzat-o într-un mod oribil. Nu, nu i-a făcut nimic violent, totul a fost cu acordul ei, dar asta a fost pentru că A SPĂLAT-O PE CREIER, DA? Iar acum e gata, s-a săturat să trăiască în minciună.

Mai țineți minte, în Harry Potter, cum toți death eaterșii spuneau că nu au făcut crimele alea din proprie voință, ci pentru că erau sub blestemul Imperius, pus de Valdemort? Iată, avem și Imperio cu păsărici. Nu a dat păsărică pentru că a vrut, ci pentru că a spălat-o Voldemort pe creier.

Pardon, Manson.

Să ne înțelegem, pentru degrabă vărsătorii de sânge himenal. Nu am nicio urmă de dubiu că MM ar fi făcut chestii cu actuala distinsă doamnă protagonistă de Westworld. Am dubii complete legate de motivațiile acestei ieșiri după zeci de ani. S-o fi dus Westworld la vale prea brusc? Nu de alta, dar doamnele astea care se vând pentru bani și celebritate își găsesc momentul pocăinței fix când au nevoie mai mare de vizibilitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.