Preţurile poliţelor RCA vor creşte, după ce decontarea directă va fi obligatorie, deoarece firmele de asigurări nu au încredere că-şi vor recupera banii unele de la altele, a declarat azi într-o conferință de presă Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Înțelegeți? Vor crește prețurile pentru că sărmanele firme de asigurări nu au încredere că își recuperează banii una de la cealaltă, așa că trebuie un mecanism care să le facă să le crească încrederea.

În schimb, nu era o problemă chestia asta când era vorba de clienți, pentru că, dacă nu aveau încredere, du-te-n mm clientule și spală-te pe cap, noi nu plătim. Dar când e vorba de cei ce plătesc șpăgile, atunci devine greuț și trebuie să umblăm pe ici, pe colo, prin părțile esențiale, să le crește încrederea.

Clovnul ăsta, măscăriciul ăsta cu față de Hitler ește șeful consiliului concurenței din 2009. Are 12 ani de când e acolo și niciodată nu a făcut nimic. Investigații de alea care durează câte 5 ani și pălmuțe blajine date peste mânuțe dolofane de corporații.

Efectiv omul are o sinecură, de 12 ani și nu se activează decât atunci când sunt afectate interesele clienților săi.
V-am zis că nu cred că se va face chestia aia cu RCA, pentru că se va modifica cumva? Iată, deja a început.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.