De când colega de minerit și-a cumpărat Toyota, parcă a început să nu îmi mai sufere Honda. Cam veche, cam deloc blingy, cam se înfundă porcăriile alea de stropitoare de la ștergătoare și nu găsesc cu ce să le desfund, că degeaba dau cu aer sau branule subțiri pe acolo, că tot se înfundă. Bine, acum îmi aduc aminte că am vândut Megane-ul din cauză că scârțâia aerul condiționat și mă săturasem de el.

Anyway, sunt așa, în dileme. Nu știu dacă să îmi iau second din .de sau să iau un leasing pe firmă. Leasingul sună interesant, dar când știu că, peste 5 ani, mașina nu mai valorează nici jumătate din preț, parcă nu prea mă mai tentează.

În rest, în continuare sunt focusat pe Touareg, pentru că nu am bani de Toyota Landcruise. Da, îmi plac mașinile mari, în românia mori cu zile dacă ai ghidușie de aia mică sedan. A demonstrat-o Șerban Huidu.

Aceasta este prima reclamă ever la Touareg și momentul în care a început mie să îmi placă mașina. Nu sunt genul care merge pe coclauri, dar sunt genul care trece borduri. Honda e bună, dar un Touareg ar fi și mai bun.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.