După ce a luat 4 ani bătaie ca măgaru în pantă la proteste pentru că voia o țară ca afară, românache e deja ff supărat pe tot guvernu nou. Ministru sănătății e prost, habar n-are ce face, nu îl recomandă nimic, de când a venit el numa probleme avem la sănătate TREBUIA CARTARESCU LA SANATATE CA A VRUT ASHTEA SAI DEA NOBELU!!

Ministru justiției e vai pula lui, a zis că anulează pensionarea și pormă s-a razgândit, un mârlan nenorocit, dă-l in gâtu mă-sii! n-are ce caută, A MINTIT AN CAMPANIE A ANGROPAT GIUSTITZEA!!!

ATI VAZUT LA TRANSPORTURI??! 1 METRU DE AUTOSTRADA NA FOST AN STARE IN 2 LUNI DE CAND E ACOLO!!? MAI MULTI A FACUT MANDACHE #sîEl

Și câte și mai câte, dragii moșului.

Bă tâmpiților, așa e, era mai comod să nu plece pesedeu. Era mai comod să fiți concertați pe proteste, că făceați laicuri și vă simțeați eroi că vă jertfiți voi pentru alții, era mai comod să inchideți ochii la prietenu ăla care plm, lucrează în administrație, freacă pula, combinatozaur, ce-o să facem acuma, doar nu stricăm prietenia pentru delict de opinie că e el pesedist sau mai știu io ce mijmasuri face.

Acum, toată lumea are câte un prieten care probabil are bocancu înfipt în cur prin vreo instituție, mulți războinici de proteste live sau online iși dau seama că parcă nici ei nu erau curați ca lacrima și drepți ca lumânarea. Da, oamenii ăștia din guvern i-o fi luat mufarina pe dinainte, da, e ok să fie presiune pe ei să nu uite de ce i-a trimis lumea acolo, da vedeți că în 2 luni o să ajungeți să regretați pesedeu ăla care, efectiv, 4 ANI V-A BĂTUT ȘI V-A FUTUT PE UNDE V-A PRINS, cu toate gioarsele lui comuniste, de la tăriceanu la nicolicea, șerban nicolae, iordache, dragnea, bădălău, tractoristu ăla din oltenia de e acum mare martzafoi la manete, îmi scapa numele lui, și toată haita aia bubonică.

 

Gata, thanks for listening to my TEDTalk

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.