Am urmărit, ca și voi, evenimentele din US, legate de plecarea măscăriciului portocaliu (încă nu cred că e gata, chiar cred că e capabil de orice mizeria aia de om) și am urmărit o chestie la care nu știu dacă v-ați gândit.

Clovnul a pregătit tot circul ăsta încă de acum 2 ani, de când a început mișculațiile cu poșta, ca să poată spune că voturile prin poștă nu sunt ok. Tot atunci a început să numească judecători favorabili sieși la Curtea Supremă, echivalentul curții constituționale românești. În ultimul moment, printr-un noroc chior, zic unii, printr-un asasinat, zic alții, a scăpat de Ruth Bader, judecătoarea care menținea jocul puterii egal și și-a numit o judecătoare de casă în loc. Ultimul redneck în materie de convingeri, avea tot, antiavort, anti negri anti orice, își tatuase alabama și texas pe câte o bucă.

DAAAAAAAAR!
În momentul când li s-a cerut să certifice o ilegalitate atât de grosolană precum cea împrăștiată de Trump, toți judecătorii au fost de partea legii și a democrației, toți au pus mai presus US decât voința de moment a unui criminal nebun și l-au trimis la plimbare.

Ei, acum puneți în balanță asta cu ce fac boierii noștri super plătiți de la curtea constituțională. Amintiți-vă de Augustin Zegrean sau de judoka ăla cu față de clovn, care declarau constituționale toate bășinile lui Băsescu, nu conta ce, important era că ei erau sclavii lui băsescu acolo și acționau așa cum trebuie.
Amintiți-vă de ce fac acum judecătorii CC, cu majoritate PSD, cei care au trimis la moarte oameni fără să clipească, declarând ilegale măsurile de prevenire a covid și au scos din spitale bolnavi pe care nu aveai cum să îi mai ții acolo. Asta așa, ca chestie gravă, nu mă mai refer la zecile de decizii luate la indicația lui Ciolacu.

Asta e diferența dintre niște judecători adevărați, oameni care și-au dedicat viața slujirii legii și panaramele pe care le avem acum în CC și tribunale.
Aici ne deosebim, de aici pornește totul. De la respectul față de noi, țară, libertate, democrație, lucrurile care ne deosebesc de sclavi.

Lucruri pe care nu le avem. Dacă vreodată UE se satură de circoteca asta și își ia mâna de pe noi, ne vom întoarce 150 de ani în timp.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.