Am reușit, după îndelungi chinuri, să mă programez azi. În timp ce citiți aceste rânduri, norocul de a avea diabet m-a propulsat în topul vaccinărilor din românia. Dacă am noroc și reușesc să mă vaccinez, o să revin cu un jurnal medical de 10 zile, să vedem când prind 5g-ul.

Ce am reținut din procesul de programare vaccinare?
Că Vlad Voiculescu e o mizerie de om, lucru pe care îl înțelegeam, cât de cât, dar acum îl conștientizez 100%.

Platforma în sine e okeish, dar legăturile cu celelalte platforme nu există decât la nivel declarativ, sunt jde mii de oameni cu boli cronice, inclusiv din familia mea, care nu se ppot programa pentru că sistemul nu îi găsește cu boli.

Fanii USRPLUS sunt mult mai jalnici decât cei ai PSD și am început să prind o ură puternică împotriva ciungilor umane din zona aia. Capacitatea de aroganță împuțită, nebazată pe nimic, nu e depășită de nicio altă performanță a vreunui fan politic. Sute de oameni care se plâng în bulă de faptul că nu au reușit, nu își pot programa părinții și, peste tot, aceiași oameni cu replyuri gen E o glumă? am reușit în 15 minute? Nu v-ar muri mulți înainte.

Oricum, s-au terminat locurile, cineva din familia mea a reușit să prindă azi funcțional și a găsit loc la Câmpina.

Cum v-ați descurcat?

În poză e un genial design de la MS, care induce ideea că, dacă dai click pe roșu, se face verde, deci da, modifică.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.