Cred că ar trebui să înțelegem că, cu sau fără vaccin, cel puțin acest an este, cu siguranță, la fel de grav ca 2020 și nimic, niciodată, nu va mai fi la fel. Ba chiar citeam ieri că a mai apărut o mutație a virusului care poate deveni imună la actualul vaccin.

Așa că va trebui să ne păzim, la fel ca până acum, să limităm ieșirile, strângerile în brațe și restul de lucruri care ne modelau ca oameni până acum dar nu o vor mai face niciodată.

Cum faceți să nu ieșiți din casă foarte des, gen mers la shopping de câteva ori pe săptămână?
Lada frigorifică, tinerii mei prieteni. O chestie de asta vă salvează de orice. Câteva sute de litri în care puteți pune pachete și pachețele de carne aranjate pe căprării și dată, puteți pune legume gata congelate sau legume proaspete la congelat (depinde de temperatură, dar pot ține lejer 6 luni), plăcințele gata preparate, gustărele, înghețățuci, tot ce vă poftește inimioara.

Adică între a te scuipa pensionarii pe ceafă la ore de maximă audiență și costul unei chestii de astea, eu cred că merită efortul.
Țineți aproape, data viitoare vă învăț cum să puneți un KEG.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.