În octombrie, știți cine și-o bătea cel mai fest de Apple, că nu au încărcător în cutie? Da, ați ghicit, Samsung, chiar au făcut campanie cu influenceri, inclusiv în românia, cu chestia asta, despre cum ei au ceea ce ai nevoie, un încărcător.

Între timp, totul a fost șters de pe netul oficial Samsung, nu au făcut nimic, gura nu le miroase a nimic.

Și a apărut Galaxy 21, FĂRĂ ÎNCĂRCĂTOR! Dar vai, iată, cum se poate asta, deci tot ce ai nevoie în cutie e doar un cablu, din cauză că suntem blânzi cu mediul înconjurător?

Ok, știm că Samsung au ajuns aici furând totul de la Apple, care le-au dat contractul de fabricare a diverselor piese componente de la iPhone. Au fost suficiente procese, s-au plătit despăgubiri, all good.

Dar știți ce este incredibil de îngrijorător?
Faptul că asta e o decizie pe care Samsung a luat-o pe genunchi. Evident că Apple a plănuit asta demult, inclusiv versus costuri, ei nu lansează nimic fără a avea studii peste studii. Samsung ce a făcut? Mișto de Apple pe moment, după aia au plecat la birou și, în mai puțin de 3 luni, vând și ei telefon fără încărcător. Dacă nici ăsta nu e cel mai chinezist heirupism ever și arată ce fel de gândire are Samsung, nu mai știu care ar putea fi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.